Heroal rolluiken

Heroal aluminium

Aluminium Heroal rolluiken

Als u voor aluminium kozijnen kiest, weet u zeker dat u voor een zeer lange levensduur kiest. Met het oog op de moderne woningen, kunt u met aluminium kozijnen alle kanten op. Aluminium kozijnen hebben een hogere stabiliteit dan kunststof kozijnen waardoor de mogelijkheden minder beperkt zijn. Zo kunt u voor grotere hoogtes en breedtes kiezen, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Inbraakwerend

Met aluminium Heroal rolluiken schrikt u inbrekers af. Rolluiken zijn niet eenvoudig, en zeker niet geruisloos, open te breken waardoor het inbraakvertragend werkt.

Isolerend

Onze rolluiken hebben een isolerende werking dankzij de stilstaande lucht tussen het raam en het rolluik. Hierdoor houdt u in de zomer de ruimte aangenaam koel door de warmte buiten te houden. En verliest u minder warmte in de winter.

Verschillende bedieningen

We leveren de rolluiken standaard met handbediening. Voor grotere en zwaardere rolluiken plaatsen wij een bandvertrager om het rolluik toch eenvoudig te kunnen bedienen.

U kunt ook kiezen voor motorische bediening door middel van een schakelaar of met een hand- of wandzender. 

Altron afstandsbediening

Somfy domotica

Met de Tahoma box van Somfy kunt u vanaf uw telefoon overal uw rolluiken, screens en andere elektrische apparatuur aansturen. Onze monteurs zorgen dat uw nieuwe motoren helemaal gebruiksklaar zijn geïnstalleerd.

Het is ook mogelijk uw bestaande rolluik om te bouwen naar motorisch en eventueel met Somfy domotica!

In veel verschillende kleuren en kasten zonder meerprijs

Heroal rolluiken worden voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit een breed kleurenpalet en verschillende kasten, zonder meerprijs. We adviseren u graag over de beste kleurkeuze. 

Rolluiklint vervangen
voor
slechts € 50 inclusief materiaal!

Problemen met een
rolluiken?

Gaat uw rolluik niet meer (helemaal) omhoog of omlaag? Of is het lint geknapt?  Onze servicemonteurs komen kijken of en hoe het te herstellen is en kunnen het vaak al ter plekke verhelpen. We hebben de bus goed uitgerust met veel verschillende onderdelen. 
Hier vindt u onze tarieven.

Service

Defect rolluik of problemen met uw kozijnen? Vraag direct een service verzoek aan of plan meteen een afspraak in! 

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.