Keje

Keje horren & raamdecoratie

Met trots dealer van Keje

Met trots zijn wij dealer van Keje Horren & Raamdecoraties. Al jaren leveren wij met volle tevredenheid de producten van Keje. Keje is bekend van televisie (waaronder RTL4 en SBS6) en bewijst zich al 10 jaar als maatwerk specialist.

Zonder boren en schroeven

Keje levert horren en raamdecoraties op maat voor alle soorten kozijnen. Bijzonder is dat de producten bevestigd worden zonder boren en schroeven. Er ontstaan daardoor geen gaten in uw nieuwe kozijnen die mogelijk instabiliteit veroorzaken.

Inzethor Keje
Inzethor Keje

Maatwerk horren voor één prijs

Raamhorren zorgen ervoor dat insecten buiten blijven en u toch kunt genieten van frisse lucht met openstaande ramen. Keje produceert klem- en inzethorren op maat voor kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Ongeacht de afmetingen, hanteert Keje één vaste eenheidsprijs voor de raamhorren. Of het nu een heel groot of een klein hor betreft, u betaalt één vaste prijs voor het hor. 

Lees hier meer over inzethorren.

Lees hier meer over klemhorren.

Moderne raamdecoraties op maat

De Keje raamdecoraties zijn strakke, moderne raamdecoraties die wederom zonder boren en schroeven bevestigd worden in uw kozijn. Het sterke aluminium frame zorgt ervoor dat de doeken of lamellen mooi tot uiting komen. Wij bieden drie verschillende raamdecoraties aan; de latende, de splendid plisse (zie foto) en de Day and Night. Lees hier meer over onze raamdecoraties.

Keje Splendid Plisse

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.