Aliplast
aluminium kozijnen

Industriële look met strakke kozijnen

Het Aliplast Superial profiel staat bekend om de strakke, industriële uitstraling. Aluminium kozijnen kunnen in elke RAL kleur gemaakt worden. U kunt kiezen voor een strakke, gladde oppervlakte of een fijnstructuur. Met een inbouwdiepte van 75 mm, is dit profiel zeer geschikt voor nieuwbouw woningen.

Gerecycled materiaal

Aliplast maakt gebruikt van gerecylced aluminium en duurzame materialen. Waardoor wij ook een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Verbeterd profiel

Dit nieuwe profiel Aliplast Superial heeft een verbeterde isolatie dankzij de bredere  glasvezelversterkte polyamide profielen in het midden.

Op aluminium kozijnen blijft nagenoeg geen stof liggen en hoeft u nauwelijks te onderhouden (geen verven meer!). Dankzij het lichte gewicht, zijn ze eenvoudig te monteren. Het sterke profiel gecombineerd met inwendige staalversterking zorgt ervoor dat kromtrekkingen en vervormingen haast onmogelijk zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

U vraagt eenvoudig een offerte aan met uw gewenste kozijnen per mail, of maak een afspraak met onze adviseur in de showroom of op uw locatie.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.