VEKA Kunststof kozijnen

VEKA kunststof

VEKA Kunststof kozijn profiel met hoogste kwaliteitsnorm.

Met ons Softline 82 NL profiel van VEKA kiest u voor een van de beste profielen op de markt. Veka kunststof kozijnen zijn A-klasse kozijnen met de hoogste kwaliteitsnorm, direct ui de Duitse fabriek. Dankzij een wanddikte van 2,8 mm en inwendige staalversterking, profiteert u decennia lang van probleemloos functioneren.

Verduurzaming van uw woning

Wij zijn voorbereid op de toekomst. Het profiel is uitermate geschikt voor triple glas, waardoor u uw woning nog beter kunt isoleren. Met een maximale Uw-thermische isolatiewaarden tot 0,70 K/(m²K) isoleert u uw woning optimaal met kunststof.

Houtnerf kunststof kozijn

In veel verschillende kleuren en stijlen

VEKA beschikt over een heel breed kleurenpallet van meer dan 50 RAL kleuren met of zonder structuren. Hiermee creëert u haast elke gewenste stijl;  klassiek, strak, modern of zelfs houtlook. Een unieke uitstraling die past bij uw woning en dat onderhoudsvrij.

Bent u na jaren toch toe aan een nieuwe kleur? Wist u dat het mogelijk is om een nieuwe folie aan te brengen op uw kozijnen. 

Renovatie of smal profiel

Gaat u voor een verdiept liggend profiel zoals het renovatieprofiel of voor het strakke van een smal profiel? Met de VEKA Softline 82 NL serie bent u verzekerd van goede kwaliteit en isolatie, ook als het profieloppervlakte wat kleiner is. 

Door het verdiept liggende renovatieprofiel past dit profiel goed bij de renovatie van oudere, karakteristieke woningen. Door het bredere profiel is er minder afwerking nodig dan bij een smal profiel.

 

Problemen met een
kunststof kozijn?

Voor reparatie en onderhoud aan uw kunststof kozijnen, kunt u bij ons terecht. We vervangen hang- en sluitwerk, raamkrukken, glas en andere gebreken aan uw kozijn. 
Hier vindt u onze tarieven.

U meet uw nieuwe kozijnen op door van muur tot muur (dagmaat) tot op de millimeter secuur op te meten.  Vooral bij het vervangen van oude kozijnen, telt u er nog een speling bij van 15 mm in de breedte en 10 mm in de hoogte. 

Wij meten altijd zowel de binnenmaten als de buitenmaten van de kozijnen. 

Een aanslag is een extra ‘lip’ op het profiel om het kozijn goed te laten afsluiten. Hiermee vangt u het verschil tussen de binnen- en de buitenmaat op. Bij ons renovatieprofiel is de aanslag altijd 18mm. 

U kunt ook kiezen voor een FBA. In tegenstelling tot de aanslag, klikt u de FBA verbredingslijst op het profiel terwijl de aanslag bij de productie van het kozijn wordt meegenomen.

De inbouwdiepte van het VEKA Softline 82 NL profiel is 116 mm. Hiermee is het ideaal voor triple glas.

Een houtlook kunt u creëren door te kiezen voor rechte hoekverbinding en houtnerf folie. 

Met een rechte hoek creëert u een houtlook. De rechte hoek is enkel aan de buitenzijde van de kozijnen en niet in de vleugels.

Dit is een rechte hoek verbinding.

 

Een kunststof voordeur bestaat uit een kozijn en een paneel. Dit paneel wordt volledig op maat gemaakt. Wij leveren panelen van Obuk. U kunt via de cofigurator van Obuk eenvoudig uw nieuwe voordeur samenstellen. 

Klik hier voor de Obuk voordeuren configurator.

Al onze kozijnen worden op maat gemaakt. Er bestaan daarom geen ‘standaard’ deuren. Wel leveren wij ook voordeuren zonder maatwerkpaneel. Bestaande uit volledig of deels glas met sandwichpaneel. 

Daarnaast hebben wij een redelijk standaard paneel, onze Alfa deur.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Service

Defect rolluik of problemen met uw kozijnen? Vraag direct een service verzoek aan.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.