fbpx

VEKA Kunststof kozijnen

VEKA Kunststof kozijnen

Kunststof kozijn profiel met hoogste kwaliteitsnorm.

Met ons Softline 82 NL profiel van VEKA kiest u voor een van de beste profielen op de markt. Veka kunststof kozijnen zijn A-klasse kozijnen met de hoogste kwaliteitsnorm, direct ui de Duitse fabriek. Dankzij een wanddikte van 2,8 mm en inwendige staalversterking, profiteert u decennia lang van probleemloos functioneren.

Ook geschikt voor triple glas.

Wij zijn voorbereid op de toekomst en klaar voor verduurzaming van uw woning. Het profiel is uitermate geschikt voor triple glas, waardoor u uw woning nog beter kunt isoleren. Dankzij de hoge isolatie- en thermische waarden van het profiel bent u verzekerd van hoge efficiëntie-waarden. 

Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie werkzaamheden. Waardoor u snel bespaart op uw stookkosten.

In veel verschillende stijlen en kleuren

VEKA beschikt over een heel breed kleurenpallet van meer dan 50 RAL kleuren met of zonder structuren. Hiermee creëert u haast elke gewenste stijl;  klassiek, strak, modern of zelfs houtlook. Een unieke uitstraling die past bij uw woning en dat onderhoudsvrij.

Bent u na jaren toch toe aan een nieuwe kleur? Wist u dat het mogelijk is om een nieuwe folie aan te brengen op uw kozijnen. 

U meet uw nieuwe kozijnen op door van muur tot muur (dagmaat) tot op de millimeter secuur op te meten.  Vooral bij het vervangen van oude kozijnen, telt u er nog een speling bij van 15 mm in de breedte en 10 mm in de hoogte. 

Als u van muur tot muur

Brochure aanvragen

We sturen u graag een brochure

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.