Woning verduurzamen met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor de toekomst

Verduurzamen begint bij isoleren. Een groot deel van uw woning bestaat uit ramen en deuren. Zorg daarom dat uw ramen en deuren een hoge isolatiewaarde hebben waardoor warmte uw woning minder snel verlaat. Zo bent u met kunststof kozijnen voorbereid op de toekomst.

Maak een weloverwogen keuze bij de aanschaf van uw nieuwe kozijnen. 

Wat kosten kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen worden op maat voor u gemaakt in de fabriek. De prijs van de kozijnen is afhankelijk van diverse factoren:
– De afmetingen en samenstelling van het kozijn (vast, draaikiep, deur etc.)
– De kleur
– Het type glas (HR++ of triple glas)

U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen met de gegevens van uw gewenste kozijnen. Geef hierbij zoveel mogelijk details aan. Binnen enkele werkdagen kunt u dan al een offerte ontvangen op basis van uw gegevens.

Heeft u liever dat een verkoopmedewerker komt meten en met u de mogelijkheden bespreekt? Dan kunt u een afspraak plannen met een vertegenwoordiger. Dit is vaak al mogelijk binnen twee weken. 

Voordat de kozijnen besteld worden, komt er altijd een monteur alles nameten zodat u zeker bent dat de juiste kozijnen besteld worden.

Zo gaan wij te werk

Offerte maken

We maken al snel een offerte op basis van uw aangeleverde gegevens of n.a.v. een bezoek van onze vertegenwoordiger. Indien gewenst bespreken we de offerte in onze showroom.

Inmeten

U wilt akkoord gaan met onze offerte. Daarvoor komt onze monteur alles nameten en de details nogmaals met u doornemen. Zodat u zeker weet dat wat u gaat bestellen, het juiste is wat u graag wilt.

Montage

Binnen 25 weken komt ons eigen montageteam de bestelde kozijnen bij u monteren. U hoeft hiervoor weinig voorbereiding te treffen. Enkel wat ruimte te maken rondom te kozijnen. We nemen alle puin mee en zorgen dat het volledig opgeleverd wordt.

De juiste leverancier kiezen

Hoe kiest u nu de juiste leverancier voor uw nieuwe kozijnen? Er zijn heel veel verschillende kozijnenboeren te vinden. Als leek weet u natuurlijk niet waar u op moet letten. Een kozijn kan nog zo goed zijn, als het slecht gemonteerd is dan heeft u alsnog last van lekkages of tocht. Het belangrijkste is dus om te kiezen voor een bedrijf dat monteert volgens de bouwnorm. Dat betekent een buitendichting met compriband, de ruimtes tussen het kozijn en de muur opvullen met gecertificeerd purschuim en van binnen afdichten. 

Maar ook de kozijnen zelf kunnen veel verschil maken, ondanks dat ze hetzelfde profiel hebben. Wij leveren uitsluitend kozijnen van het merk VEKA. Veka is een profielleverancier. Het profiel is hoe het kozijn eruit ziet. Een profielleverancier levert vervolgens aan tal van kozijnfabrieken die deze profielen verwerken tot een kozijn. De kozijnfabriek bepaalt de hoeveelheid staal en het hang- en sluitwerk (en dus ook of het conform politiekeurmerk is). Een goede kozijnfabriek zorgt voor degelijk hang- en sluitwerk en vleugels die nauwelijks afgesteld hoeven te worden. Die dus vanzelf dichten. Informeer daarom bij het maken van uw keuze naar waar de kozijnen vandaan komen. Goedkoop kan in dit geval écht duurkoop zijn. Een kozijn kan goedkoper gemaakt worden door minder staal erin te verwerken (waardoor het kozijn kan buigen), goedkoop hang- en sluitwerk (waardoor het minder veilig is of minder goed sluit) of geen secure productie waardoor kozijn en vleugel niet goed aansluiten.

Dit zeggen onze klanten

Uitzonderlijk goed

Rated 5,0 out of 5
31 mei 2022

Voor mijn pensioen heb ik 25 jaren gewerkt met aannemers en bouwbedrijven. Zelden trof ik een bedrijf dat zoveel service levert als Manchies.

Meedenkend,niets is teveel en dit alles tegen concurrerende prijzen.

Hulde Manchies en zeker tot ziens!

Patrick Franssen

goed werk geleverd

Rated 5,0 out of 5
25 januari 2022

Na afspraak om 2 rolluiken om te bouwen naar elektrisch, snelle levering en perfecte montage, zeer tevreden. Vak mensen Top

Peter Erven

Offerte opvragen

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.