OVer ons

Mei 2017
Oprichting Manchie's Bouwservice

In mei 2017 heeft Manchie besloten om zich in te schrijven bij de KvK onder Manchie's Bouwservice. Manchie haalde veel plezier uit het doen van kleine renovaties, aanleggen straatwerken en montage kozijnen en zonweringen. Hij werkte nog in loondienst en het klussen was voor erbij.

2018
Ingehuurd als ZZP'er

In 2018 is Manchie uit loondienst gegaan en heeft zich deels laten inhuren als ZZP'er in de kozijnenbranche door onder andere Bram Cornelissen en Anensa Kozijnen. De vraag van particulieren steeg gaande weg. In september 2018 is Bram Cornelissen failliet gegaan en heeft Manchie een groot deel van de leveranciers en lopende opdrachten overgenomen.

December 2018
Vestiging terrein Lebe

Aangezien Bram Cornelissen failliet is en er dus geen locatie meer is om de bestellingen af te laten leveren, heeft Manchie zich gevestigd op het bedrijventerrein op de Dr Nolenslaan in Sittard. In tussen verzorgt Bram alle calculaties en werkbonnen zodat we beter en sneller de particuliere markt kunnen bedienen.

De vestiging op het bedrijventerrein omvat een loods en kantoorruimte. In de loods hebben we een deel showroom gemaakt.

 Bij het uitbreiden van de werkzaamheden en het klantenbestand is Daniëlla meer gaan werken op het kantoor. Met haar opleiding Business Administration hebben we veel kennis in huis voor een goede administratie en klantencontact.

Januari 2019
Eerste medewerker

In 2019 werd Manchie nog ingehuurd door Anensa kozijnen maar was er ook een enorme toename aan particuliere aanvragen. Om zowel particulier als zakelijk te kunnen voldoen aan de vraag, is de eerste medewerker in dienst gekomen.

Halverwege 2019 is Manchie gestopt met het klussen en gestopt met inhuur. De focus is gelegd op kozijnen en alles wat daarbij komt kijken.

Januari 2021
Uitbreiding buitendienst en nieuwe naam

Omdat wij vinden dat je het beste kunt doen waar je het beste in bent, hebben we de focus gelegd op enkel kozijnen. Daarbij hoort een nieuwe naam: Manchies Kozijnen en een geheel nieuwe huisstijl.

Er is een enorme vraag naar service van zowel rolluiken als kozijnen. Omdat wij service hoog op ons prioriteiten lijstje hebben staan, hebben we besloten om de buitendienst uit te breiden met een servicemonteur. Zodat wij zowel snel en vakkundig kunnen monteren, maar ook op korte termijn problemen kunnen oplossen.

Het kantoor hebben we volledig ingericht zodat Daniëlla minstens 3 dagen in de week op kantoor kan werken. Daarnaast hebben we in 2021 gewerkt met stagiaires voor onder andere online marketing en secretaresse werk.

Oprichting VOF
Januari 2022
Sub Label
Oprichting VOF

Het afgelopen jaar heeft Daniëlla minimaal 4 dagen per week gewerkt binnen Manchies Kozijnen. Samen is er besloten om het bedrijf om te zetten naar een VOF. Sinds januari 2022 is Manchies Kozijnen VOF.

Sinds januari 2022 hebben we ook een vakbekwame servicemonteur in dienst gekregen. 

April 2022
Sub Label
Uitbreiding binnendienst

De afgelopen periode is gebleken dat de bereikbaarheid een struikelpunt van Manchies Kozijnen was. De grote vraag, het vele werk (offertes, klantencontact en werkvoorbereiding) zorgde ervoor dat de telefoon niet altijd aangenomen kon worden. Tot grote frustratie bij zowel klant als bij onszelf. Om de klant beter tot dienst te kunnen zijn, is er per april een medewerker binnendienst bij gekomen.

Daarnaast werken we ook dit jaar weer met stagiaires die hopelijk veel van en in ons bedrijf kunnen leren.

Showroom

We heten jullie van harte welkom in onze showroom. We hebben enkele kozijnen gemonteerd in verschillende uitvoeringen. Tevens kunt u een schuifpui bezichtigen. Onze showroom is ook voorzien van ons populaire Alfa paneel.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Duurzaamheid

Wij vinden het milieu en zorg dragen voor de toekomst belangrijk. Onze producten zijn daarom duurzaam en wij verwerken alles op een milieubewuste manier. Zo scheiden we ons afval.

Transparantie

Wij zijn eerlijk en transparant over onze producten en prijzen. U ontvangt altijd een uitgebreide offerte of factuur met alle (geplande) werkzaamheden. Heeft u nog vragen? We nemen graag de tijd voor u.

Innovatief

Als jong bedrijf leren we graag bij. We hebben al veel vakkennis in huis maar gaan graag mee in innovatieve projecten. Zo volgen we geregeld cursussen of workshops.

Ons team

Manchie

Eigenaar

Montage | Opnames | Adviseur

Daniëlla

Eigenaar

Administratie | Offertes | Adviseur 

Don

Servicemonteur

Service | Montage | Opnames 

Angelique

Commercieel medewerker

Planning | Klantencontact 

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.