OVer ons

Start Manchies Kozijnen

Manchie’s Bouwservice (handelsnaam: Manchies Kozijnen) is gestart in mei 2017, opgericht als eenmanszaak. Manchie werd ingehuurd als zzp’er en leverde en monteerde bij particuliere klanten kunststof kozijnen maar ook straatwerk. In 2018 hebben we onze focus gelegd op de kunststof kozijnen.

Per december 2018 zijn we gevestigd op het bedrijventerrein van Lebe in Sittard (Doctor Nolenslaan 157E). Hier is de loods en kantoorruimte gevestigd. Bij het uitbreiden van de werkzaamheden en het klantenbestand is Daniëlla meer gaan werken op het kantoor. Met haar opleiding Business Administration hebben we veel kennis in huis voor een goede administratie en klantencontact.

Vanaf 2019 hebben we een intensieve samenwerking met Anensa kozijnen. Zij leveren Inoutic kozijnen, welke wij monteren. 

Onze prioriteit ligt bij het leveren van kwaliteit, zowel de producten als de montage. Hierbij speelt kennis en vaardigheden een belangrijke rol. Zo volgen we regelmatig cursussen om up to date te blijven.

Vanaf eind 2020 hebben we een nieuw logo, huisstijl en de naam verfijnd naar Manchies Kozijnen. Om nóg meer duidelijk te maken waar onze expertise ligt.

Per januari 2021 is onze service uitgebreid met een nieuwe werkbus en medewerker. Hierdoor zijn we flexibeler en kunnen we meer service aanvragen verwerken. 

Over ons

Ervaring

Na afronding van zijn opleiding als metselaar, is Manchie in 2006 begonnen als monteur bij een kunststof kozijnen bedrijf. 

In de loop der jaren heeft hij bij verschillende werkgevers gewerkt, zowel op grote projecten als renovatiewerken bij particulieren. In 2014 belande hij weer bij Bram Cornelissen waar hij tot 2018 heeft gewerkt.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.