OVer ons

Start Manchies Kozijnen

Manchie’s Bouwservice (handelsnaam: Manchies Kozijnen) is gestart in mei 2017, opgericht als eenmanszaak. Manchie werd ingehuurd als zzp’er en leverde en monteerde bij particuliere klanten kunststof kozijnen maar ook straatwerk. In 2018 hebben we onze focus gelegd op de kunststof kozijnen.

Per december 2018 zijn we gevestigd op het bedrijventerrein van Lebe in Sittard (Doctor Nolenslaan 157E). Hier is de loods en kantoorruimte gevestigd. Bij het uitbreiden van de werkzaamheden en het klantenbestand is Daniëlla meer gaan werken op het kantoor. Met haar opleiding Business Administration hebben we veel kennis in huis voor een goede administratie en klantencontact.

Vanaf 2019 hebben we een intensieve samenwerking met Anensa kozijnen. Zij leveren Inoutic kozijnen, welke wij monteren. 

Onze prioriteit ligt bij het leveren van kwaliteit, zowel de producten als de montage. Hierbij speelt kennis en vaardigheden een belangrijke rol. Zo volgen we regelmatig cursussen om up to date te blijven.

Vanaf eind 2020 hebben we een nieuw logo, huisstijl en de naam verfijnd naar Manchies Kozijnen. Om nóg meer duidelijk te maken waar onze expertise ligt.

Per januari 2021 is onze service uitgebreid met een nieuwe werkbus en medewerker. Hierdoor zijn we flexibeler en kunnen we meer service aanvragen verwerken. 

Showroom

We heten jullie van harte welkom in onze showroom. We hebben enkele kozijnen gemonteerd in verschillende uitvoeringen. Tevens kunt u een schuifpui bezichtigen. Onze showroom is ook voorzien van ons populaire Alfa paneel.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Duurzaamheid

Wij vinden het milieu en zorg dragen voor de toekomst belangrijk. Onze producten zijn daarom duurzaam en wij verwerken alles op een milieubewuste manier. Zo scheiden we ons afval.

Transparantie

Wij zijn eerlijk en transparant over onze producten en prijzen. U ontvangt altijd een uitgebreide offerte of factuur met alle (geplande) werkzaamheden. Heeft u nog vragen? We nemen graag de tijd voor u.

Innovatief

Als jong bedrijf leren we graag bij. We hebben al veel vakkennis in huis maar gaan graag mee in innovatieve projecten. Zo volgen we geregeld cursussen of workshops.

Ons team

Manchie

Eigenaar

Montage | Opnames | Adviseur

Daniëlla

Partner

Administratie | Offertes | Adviseur 

Jan

Servicemonteur

Service | Montage | Opnames 

Raymond

Monteur

Montage | Opnames

Kevin

Stagiaire

Online marketing

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.