Overkappingen

Het hele jaar genieten van uw tuin

Met een aluminium overkapping van Gumax®, geniet u het hele jaar veilig en comfortabel van uw tuin. Deze overkappingen worden vervaardigd uit het sterke 6063-T6 aluminium. Hierdoor is het een solide basis van uw nieuwe overkapping. De overkapping is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en daken waardoor er altijd wel een passende oplossing is voor bij uw woning.

Gesloten of open overkappingen

Het is mogelijk om bij Gumax® overkappingen de zijkanten en/of voorkant te sluiten met glazen of polycarbonaat schuifwanden. Zo creëert u uw eigen wintertuin.

Verschillende stijlen en kleuren

Gumax® terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zonder meerprijs. U heeft de keuze uit antraciet of wit gepoedercoat aluminium. Daarnaast kunt u kieze voor een moderne of klassieke uitvoering.

Staanders

Het aantal staanders wordt bepaald aan de hand van de breedte van de overkapping. Gumax® terrasoverkappingen zijn extra stevig en hebben daardoor minder staanders nodig dan andere overkappingen. 

Polycarbonaat of glazen daken

Voor het dak heeft Gumax® de opties polycarbonaat of glazen daken. Glas is beter isolerend maar dat betekent ook dat de warmte langer en meer blijft hangen onder de overkapping.

Glas

Polycarbonaat

Inbouwspotjes als afwerking

Met de Gumax® LED verlichting geniet u van sfeervolle avonden onder uw overkapping. De LED verlichting wordt geleverd in sets van 6 stuks. Afhankelijk van de grootte van uw overkapping, worden het aantal stuks bepaald. Bij de LED verlichting sets wordt een afstandsbediening geleverd om de verlichting aan en uit te zetten of te dimmen.

Benieuwd wat een overkapping u kost?

Vraag een offerte aan via ons contactformulier of maak een afspraak met onze adviseur.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.