Raamdecoratie

Zonder boren en schroeven

Met onze Keje raamdecoraties verfraait u uw nieuwe ramen, zonder boren en schroeven. De raamdecoraties worden voor u op maat gemaakt en u heeft de keuze uit een breed kleurenpalet voor zowel de frames als de doeken en lamellen.

Als dealer van Keje hebben wij verschillende raamdecoraties welke u eenvoudig kunt bevestigen zonder boren en schroeven. Wij komen de raamdecoratie bij u inmeten en laten deze op maat voor u maken in de fabriek van Keje. Zodra we ze geleverd hebben gekregen, komen we ze bij u monteren. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 3 weken. 

Day and Night

Het Day and Night raamdecoratie is voorzien van twee stoffen. U heeft de keuze uit een breed doekenassortiment, zowel licht doorlatend als verduisterend. U kunt de Day and Night op elke gewenste stand zetten; zowel bottom up als top down.

Het frame is van aluminium en verkrijgbaar in RAL9016, RAL9010, RAL9001 en RAL7016. Het strakke ontwerp wordt tussen de glaslatten gemonteerd waardoor u één geheel krijgt.

Latende

De Keje Latende is een jaloezie in een frame. De latende is ook geschikt voor draai-kiep kozijnen. Zodra het kozijn op kiepstand staat, blijft de latende strak tegen het glas zitten. 
De aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook het aluminium frame kunt u in een bijpassende standaard kleur bestellen.

Splendid Plisse

Het Splendid Plisse raamdecoratie van Keje is een geplisseerd doek in een aluminium frame. Dit frame bevestigt u zonder boren en schroeven tussen de glaslatten van uw kozijn. 

U kunt het product op elke gewenste stand zetten. 

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.