Service

We zijn u graag van dienst.

Heeft u een vakman nodig? Wij hebben professionals voor u klaar staan voor verschillende services. Ons werkgebied reikt van Maastricht tot Venlo. We kunnen vaak al op korte termijn een afspraak met u plannen. 

Onze services

Ook voor kleine reparaties of onderdelen, die wij niet hebben gemaakt, geplaatst of geleverd, kunt u bij ons terecht.

Hang- en sluitwerk

Controleer jaarlijks het hang- en sluitwerk door dit in te oliën en bewegende delen die niet vaak gebruikt worden, even open en dicht te maken. Door veelvuldig, of juist geen, gebruik van hang- en sluitwerk kunnen raamkrukken of beslag gaan slijten.

Rolluiklint vervangen

Slijtage aan rolluiklinten komt regelmatig voor. Ze beginnen vaak eerst lichte scheuren te vertonen om vervolgens helemaal te knappen. Uw rolluik kunt u dan niet meer bedienen. Voor een vaste prijs (zie onze prijslijst) vervangen wij uw rolluiklint.

Lekkages

Door slijtage aan bijvoorbeeld afdichtingsrubbers of verkeerde montage, kunnen er lekkages ontstaan.

Rolluikmotor

Voor het opnieuw afstellen van uw rolluikmotor of als hij niet meer goed functioneert. Kunt u bij ons terecht. Tevens bouwen wij handbediende rolluiken om naar motorische rolluiken voor een vaste prijs.

Laat uw kozijnen professioneel onderhouden

Om zo lang mogelijk optimaal te kunnen genieten van uw kunststof kozijnen, is jaarlijks onderhoud aanbevolen. We hebben alle professionele onderhoudsproducten voor u in onze webshop. Maar u kunt er ook voor kiezen om het onderhoud door een van onze vakmannen uit te laten voeren.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.