Voordeuren

Het visitekaartje van uw woning

Een voordeur laat vaak veel zien over de bewoners. Dankzij de vele verschillende mogelijkheden, wordt een voordeur geheel naar persoonlijke wens uitgekozen en samengesteld. Geen enkele deur is daarom hetzelfde. En als eyecatcher van uw woning, is het hét visitekaartje van uw woning. De voordeur moet daarom bij uw woning, maar ook bij uzelf passen.

We helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe voordeur.

Alfa voordeur

Een van onze populairste voordeuren, is de Alfa voordeur. Deze voordeur is relatief goedkoop en heeft een moderne, strakke uitstraling. Een gedeelte bestaat uit een sandwichpaneel en aan een zijde is een glazen strook. Dit glas kunnen we in verschillende glassoorten plaatsen. Het meest populair is het gezandstraald glas met 3 cm open rand. De greep kan in verschillende formaten en soorten. Op de afbeelding hiernaast is een RVS T-greep 500 mm afgebeeld. 

Deze deur kunnen we in elke VEKA kleur leveren.

Deze voordeur is ook te bezichtigen in onze showroom.

Béta voordeur

Onze andere populaire voordeur is de Béta voordeur. Ook hier werken we weer met sandwichpanelen en een strook glas. Het glas is wederom in verschillende soorten verkrijgbaar.
Op deze foto is een decorfolie gebruikt om een houtlook te creëren en gezandstraald glas met 3 cm openrand voor een moderne look. De greep is een RVS T-greep 500 mm. 

Voordeurpanelen van Obuk

Naast onze eigen voordeuren, leveren we ook handgemaakte voordeuren van Obuk. Dit zijn panelen die in ons VEKA profiel gezet worden. Obuk heeft een breed scala aan panelen, voor een goede prijsklasse en van zeer goede kwaliteit. Het paneel is isolerend en wanneer vleugeloverdekkend extra isolerend.

Met de configurator kunt u eenvoudig zelf uw voordeur samenstellen.
Klik hier voor de configurator.

In onze showroom hebben we verschillende grepen en glas te bezichtigen. We helpen u graag bij het samenstellen van uw voordeur.

Vleugeloverdekkend

Een voordeur met een paneel van Obuk kan vleugeloverdekkend of niet vleugeloverdekkend zijn.
Bij een standaard voordeur, niet vleugeloverdekkend (links op deze afbeelding) zijn vleugelprofielen en rubberafdichting nog zichtbaar.

Bij een vleugeloverdekkende voordeur (rechts op deze afbeelding) wordt het paneel iets dikker en groter gemaakt, waardoor deze over de vleugelprofielen valt en deze niet meer zichtbaar zijn. Tevens zijn de rubberafdichtingen niet meer zichtbaar. 

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.