Zakelijk

Kozijnen opslag

Zakelijk partner worden

Word ook onze partner in de bouw. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in huis en zijn meer dan bereid om dat met u te delen. Garandeer uzelf en uw klanten van top kwaliteit en service. Of u nu zelf wilt monteren of ook de montage aan ons uitbesteedt; wij zorgen altijd dat u en uw klanten tevreden zijn.

Met ons VEKA profiel, rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland, bent u gegarandeerd van een van  de beste kwaliteiten. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het profiel van deze leverancier, waardoor we een scherpe prijs kunnen bieden én uitstekende kwaliteit.

Offertes binnen 48 uur

Voor haast alle kunststof kozijnen kunnen we binnen 48 uur een offerte sturen.

Levering binnen 10 weken

Standaard zit onze levering op 6 tot 8 weken. In de drukke periodes is de levering binnen 10 weken!

Afhalen in loods Sittard

U kunt eenvoudig afhalen in onze goed bereikbare loods in Sittard. Leveren op locatie is ook mogelijk.

Showroom voor klanten

Als partner mag u gebruik maken van onze showroom. Wij ontvangen ook graag uw klanten voor u.

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen

Uw tijd is kostbaar. We nemen daarom zoveel mogelijk werk uit handen. U kunt ons eenvoudig de maten doorgeven per mail en wij tekenen ze voor u op en werken ze uit. Heeft u een tekening van een architect eventueel met kozijnstaat? Geen probleem! We werken alle posities voor u uit. Kosteloos.

U ontvangt een offerte met prijzen per posities en eventueel meerprijzen apart. Indien gewenst sturen we u het document dat u enkel hoeft aan te passen met uw eigen gegevens en zo door kunt zetten naar uw klant.

Onze partner worden?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte op voor uw klant en vergelijk met uw huidige leverancier. U zult verbaasd zijn door onze service en prijzen.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte op.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en afmetingen op te nemen.